Že “oče” Martina Krpana, Fran Levstik, je vedel, da je Koširja vredno obiskovati, saj se tu vedno dobro godi. Levstik je sem zahajal okoli leta 1870, da se je srečeval z ljubljeno Franjo, danes pa je Gostilna Košir vsak dan v letu odprta za goste, ki se radi razvajajo z domačo slovensko kuhinjo in se ob kozarcu dobrega vina zabavajo na velikem vrtu v senci kostanjev.

Ogromno igrišče na koncu vrta je odgovorno za smeh in zabavo otrok, če le vreme dopušča, tisti pa, ki imajo tradicionalnih pojedin dovolj že doma, se k nam pridejo naužiti morskih, vegeterijanskih ali jedi iz odprtega žara. Gostilna Košir ob samem vznožju Šmarne Gore ima častitljivo tradicijo. Že desetletja privablja posameznike, družine, zaključene skupine, ki nas obiskujejo za okrepčilo, počitek, razvedrilo in druženje.

Prijazno pozornost posveča vsem gostom. Tistim, ki pridejo na malico ali kosilo, tistim, ki želijo uživati v jedeh po naročilu in tistim, ki si želijo prestižnega užitka ob slavnostnem dogodku. Gostimo lahko zaključene skupine do 60 ljudi.

Call Now ButtonPOKLIČITE NAS
TOP