MENI 1   16€

Juha:gobova , goveja

Glavna jed: svinjska in telečja pečenka, ocvrt piščanec

Priloge: pražen krompir, pečena zelenjava, pekovski krompir

Solata: mešana

Sladica: Košir (grmada)

MENI 2   18€

Predjed: domači hladni krožnik (suha salama, špehovka, žolca, zaseka, črna redkev)

Juha: gobova, goveja, bučna s semeni

Glavna jed: svinjska rolada z ohrovtom na posteljici zelenjavnega pireja, piščančji file v listnatem testu s pršutom in sirom, telečji zvitki s suhimi jurčki in žajbljem

Priloge: domači njoki, popečena polenta z rožmarinom

Solata: motovilec

Sladica: jabolčni zavitek

MENI 3   20€

Predjed: pršut s tartufi in sirom na rukoli z olivnim oljem, goveji jezik z bučnim oljem in balzamikom

Juha: gobova, goveja, bučna s tartufi

Glavna jed: polnjene piščančje prsi s šparglji, svinjska ribica v listnatem testu, telečja rolada s špinačnim nadevom

Priloge: maslen krompir, zelenjavni riž, sirovi štruklji

Solata: po izbiri

Sladica: ledena rolada z vročimi višnjami

MENI 4  25€

Juha: gobova, goveja

Predjed: hladen kraški tris (pršut, zašinek,panceta, sir, olive)

Glavna jed: gratiniran telečji file z gobicami, puranov file v kostanjevi omaki s popečenimi bučnimi štruklji, pečena svinjska ribica v objemu hrustljavega pršuta

Priloge: pečena polenta s kraško panceto, bučni štruklji, zelenjavni riž, pekovski krompir

Solata: po izbiri

Sladica: tris sladic

MENI 5  20€

Predjed: Brancinov carpaccio z granatnim jabolkom in grana padanom ali  dimljena postrv z hrenovim namazom 

Glavna jed: Ribji file po francosko (orada ali brancin)

Priloga: Bela polenta z rožmarinom ali  masleni krompir z rukolo in korenjem

Solata: po izbiri

Sladica: Sladica Košir

VEGI MENI 16€

Juha: gobova, zimska zelenjavna juha s čečeriko in lečo

Predjed: ajdova kaša s svežo špinačo

Glavna jed: peresniki z lisičkami in kozjim sirom, kaneloni s špinačo in rikoto, polnjeni ohrovtovi listi (mešane gobe, gorgonzola)

Solata: mešana

Sladica: ledena rolada z vročimi višnjami

TOP